Bakcreaties
Image default
Aanbiedingen

Niet weet wat je moet posten op Social Netwerken? Hier zijn gewone ideeën die werken!

software engineer loon

Elke SMM staat al voor dit probleem: je moet iets op sociale media plaatsen, maar weet je niet wat? Wat is belangrijk voor uw bezoekers? Post ik ongeveer hetzelfde? Hoe urgenter de e-mail, hoe minder uw gedachten …

Hieronder vindt u een lijst met enkele hulpmiddelen wanneer u tegen obstakels aanloopt.

Stel gerelateerde vragen

Als je vrienden of volgers wilt winnen of mensen wilt beïnvloeden, stel dan voor om echte interesse in hen te tonen. Om dit te doen, kunt u volgers vragen naar hun mening over specifieke onderwerpen die relevant zijn voor uw branche. Als u bijvoorbeeld een cosmetica-verkoper bent, kunt u vragen: “Welke cosmetische benodigdheden moet u deze zomer hebben? Deel uw mening in het commentaargedeelte!” In plaats van “Plan voor volgende zomer?”. Moedige reacties aan die andere reacties kunnen veroorzaken, en u zult verrast zijn door de resultaten!

Bevestig vakanties en belangrijke data

Als je naar het computerscherm blijft staren, kijk dan in de kalender! Zijn er in de nabije toekomst feestdagen of belangrijke data? Dit zijn geweldige kansen om aandacht te krijgen! Voor geliefden kun je bijvoorbeeld een liefdescampagne starten. Het varieert van het delen van afbeeldingen met betrekking tot liefde tot het opgeven van bijvoorbeeld romantische weekenden.

Bekijk nu de populairste tags

Net als feestdagen en belangrijke datums zijn populaire hashtags een gemakkelijke manier om toeristen aan te trekken. Door de populaire hashtags van de dag te gebruiken, verschijnt uw bericht niet alleen op uw pagina, maar ook in de lijst met “populaire berichten”. Op deze manier kunt u niet alleen mensen aantrekken die uw pagina leuk vinden of volgen, maar ook meer mensen.

Neem je achter de schermen mee naar het publiek

Kijk de volgende keer dat u aan uw bureau zit en wilt weten wat u nog meer kunt plaatsen, rond. Is er iets dat uw volgers zou kunnen interesseren? Het vieren van de verjaardag van een collega kan een interessante gelegenheid zijn om uw bedrijfscultuur onder de aandacht te brengen en een meer intieme relatie met uw volgers op te bouwen.

Organiseer een spel

Hoewel het meer tijd en planning vergt dan andere ideeën, kan het veel positieve resultaten opleveren. Wedstrijden zijn een geweldige manier om volgers enthousiast te maken voor uw merk of product. Voordat u een wedstrijd organiseert, moet u een aantal doelen stellen, ervoor zorgen dat de prijs “indrukwekkend” is en duidelijk deelnemen aan de gids.

Leeslijst delen

U kunt volgers waarde bieden via een leeslijst, zorg er gewoon voor dat deze relevant is voor uw bedrijf of branche.

Om een ​​leeslijst samen te stellen, kunt u overwegen boeken te lezen die u leest, leest of door collega’s wordt aanbevolen. U kunt ook een leeslijst plaatsen die is samengesteld door de CEO van het bedrijf. Mensen willen graag weten wat hun marktleiders lezen.

Schrijf de samenvatting van deze week

Als je last hebt van een burn-out in het weekend, is het samenvatten van de week een ideale manier om sociale media actief te houden. Plaats deze week een lijst met populair nieuws in uw branche, deel de beste foto’s van klanten of maak een lijst van nieuwe mensen of pagina’s die u kunt volgen.

Waarom wil je de inhoud van iemand anders delen? Hiervoor is een eenvoudige verklaring: te veel inhoud om mee om te gaan, dus lezers wenden zich tot wat ze weten door kwalitatieve, relevante inhoudsbronnen te publiceren en hen te belonen met hun dankbaarheid en vertrouwen – vaak ook voor aankopen.

Beantwoord een veelgestelde vraag

Als je merkt dat dezelfde vragen vaak worden gesteld in reacties op sociale media, heb je het volgende idee! Maak een post of video waarin je zoveel mogelijk een vraag voor de klant kunt beantwoorden. Het antwoord is belangrijk voor uw klanten en volgers en u kunt tijd besparen door proactief vragen te beantwoorden. Dit laat ook zien dat je om de aandacht van volgers geeft.

Deel via een van je blogs

Wanneer uw bedrijf een blog runt, heeft u eindeloze inhoud. Vind belangrijke artikelen of deel een artikel uit je laatste blogpost en deel het! Op Instagram kun je opereren in de vorm van tekst met bijbehorende afbeeldingen. Op Facebook, LinkedIn of Twitter kun je dit als lokmiddel gebruiken om door het volledige bericht op je website te klikken.

Het korte, levendige en invloedrijke nieuws trok luisteraars aan en moedigde hen aan om te delen.

https://www.webdeveloper.today/2023/01/add-group-in-microsoft-office-365.html

https://webdevelopmentapp.com/nl/development.html