Bakcreaties
Image default
Society / Relationships

Een touringcar huren bij Noot

Bent u van plan om binnenkort op stap te gaan? Dan is een touringcar huren bij Noot de ultieme oplossing. Noot is een bekend bedrijf in Nederland dat onder andere gespecialiseerd is in het verhuren van touringcars. Noot biedt touringcars in verschillende groottes zodat we voor iedereen de juiste oplossing hebben. Heeft u nou een grote groep of juist een kleine groep, wij bij Noot kunne het allemaal voor u regelen. Dus wanneer u met een groep op stap wilt, hebben wij voor u de juiste oplossing: huur bij Noot eenvoudig een touringcar!

Wat voor touringcar moet ik huren?

Bij Noot is er enorm veel keuze op het gebied van een touringcar huren voor groepsvervoer. Op ons wagenpark staat een enorm aanbod aan diverse soorten en maten waaruit gekozen kan worden. Noot beschikt over bussen voor zestien tot tweeënzestig personen met elk nog de nodige opties. Hierover leest u meer in de rest van dit artikel.

 

touringcar aanpassen

U kunt natuurlijk verschillende redenen hebben waarom u een touringcar nodig heeft. Bijvoorbeeld voor bedrijfs- of personeelsfeesten of voor evenement, theater of concertvervoer. Noot staat overal en altijd voor u klaar zodra u ons nodig heeft.

Zoals al eerder vermeld biedt Noot verschillende luxe en comfort opties in de touringcars. Deze extra opties kunt u gemakkelijk aangeven bij ons tijdens het reserveren van uw keuze. U hebt bij ons de keuze uit diverse mogelijkheden om van uw bus naar keuze maatwerk te maken. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw touringcar voorzien van reclame van uw organisatie of ervoor zorgen dat een 60 personen bus omgebouwd wordt naar eentje van 40. Dat betekend dat elke zitplaats meer beenruimte en armruimte heeft. Ook kunnen banken omgedraaid worden, en kan er een tafel tussen geplaatst worden. Dat betekend dat de busreis extra comfortabel en gezellig wordt met een Noot touringcar!

Interesse?

Heeft u nou interesse om een touringcar te huren bij Noot? Dan kan dat gemakkelijk op onze website. U kunt een gratis offerte aanvragen waarin wij u graag vrijblijvend adviseren.  

Ook kunt u op onze website meer informatie vinden over Noot, over onze bussen en over onze andere specialiteiten.