Bakcreaties
Image default
Society / Relationships

Symptomen van een laag libido

Een te laag libido hebben kan heel erg vervelend zijn. Veel mensen hebben er wel eens in hun leven mee te kampen. Sommige mensen hebben het wel wat meer aan de hand dan anderen. Een te laag libido heeft vaak te maken met de levensstijl. Bij vrouwen lijdt het tot een gebrek aan zin en bij mannen tot een erectiele dysfunctie. In de meeste gevallen is het onschuldig en kan het opgelost worden. 

De symptomen zijn:

– Minder zin hebben: wanneer je eens wat minder zin hebt betekent dat natuurlijk niet meteen dat je een laag libido hebt. Maar als het vaker voorkomt kan het wel een symptoom zijn.

– Snel moe zijn: moe zijn kan natuurlijk heel erg veel oorzaken hebben. Maar wanneer je psychisch moe bent, is er wel wat ernstiger aan de hand. Psychisch moe zijn kan komen door te veel stress, een te druk sociaal leven of een ongelukkig gevoel. Ga na wat bij jou de oorzaak zou kunnen zijn en bedenk wat je eraan kan doen om het op te lossen

– Stress: in de meeste gevallen is stress de integrale oorzaak van een te laag libido, dat zowel bij mannen als vrouwen. Om dat op te kunnen lossen, is het van belang om de stressvolle situaties onder ogen te zien en ze aan te pakken.

Wanneer je jezelf hier sterk in herkent, is het belangrijk de bovenstaande oorzaken van een te laag libido aan te pakken om het weer te verhogen. Om jezelf te helpen kan je ook gebruik maken van een libidopil. Dat zijn lustopwekkende pillen die gebruik maken van een kruidenmix of superfoods die een krachtige werking hebben op het lichaam. Ze wekken energie en lust op, dat bij zowel mannen als vrouwen. Door het innemen van zo’n pil kan je binnen de één tot twee uur zin krijgen.

https://www.libidoforte.com/