Bakcreaties
Image default
Society / Relationships

All-in kerst diner Eastern Plaza

Een kerst zonder de afwas na afloop en toch gezellig met de familie samen eten, dat zou toch ideaal zijn? Kom met kerst naar Eastern Plaza voor een uitgebreid en betaalbaar all-in diner! Wij verzorgen een all-in kerst diner voor de hele familie, zodat u geen afwas heeft en een gezellige kerst heeft met elkaar zonder zorgen.

 

Bij Eastern Plaza hebben we allerlei verschillende soorten aziatische gerechten. Van live-cooking tot sushi, het is allemaal onder één dak te vinden. Tijdens onze kerst actie is het mogelijk om 2 of 2,5 uur te genieten van onbeperkt eten en drinken. Wij zorgen dat u optimaal kan genieten van een kerst diner met de familie.

 

Tijdens het kerstdiner verzorgen wij onder andere:

  • Dim sum – Dit zijn kleine chinese gerechten die gestoomd worden
  • Uitgereid assortiment keuzes uit authentieke sushi’s
  • Een uitgebreid warm buffet
  • Teppan yaki – het lekkerste vlees bereidt op een japanse bakplaat
  • Heel veel soorten desserts

 

Naast het uitgebreide diner kunt u ook onbeperkt genieten van verschillende soorten (fris) drank. Ook alcoholische dranken zitten inbegrepen bij het kerstdiner. Hoe fijn is het dat je na een heerlijk avondmaal lekker naar huis kan gaan zonder enige zorgen over de afwas die nog gedaan moet worden?!

 

Er kan gereserveerd worden in drie rondes. Eastern Plaza verzorgd één middagronde van 13:30 tot 16:00 of 14:00 tot 16:30. In de avond hebben verzorgen wij twee ronden, één van 16:30 tot 19:00 of 17:00 tot 19:30 en een ronde van 19:30 tot 22:00 of 20:00 tot 22:30. Het reserveren van een tafel kan via de site en telefonische.

 

Houdt u van kwalitatief goed eten en bent u opzoek naar een gezellig en goedkoop restaurant voor de kerst? Dan bent u bij Eastern Plaza aan het goede adres. Ons kindvriendelijk restaurant is gevesigd in Elst en Bentelo