Bakcreaties
Image default
Society / Relationships

Een veilig thuis

Mijn favoriete kerstfilm is misschien wel Home Alone. Dat arme kindje dat achterblijft in het huis omdat zijn ouders hem vergeten zijn mee te nemen op vakantie, en dan als kers op deze taart vol misère, ook nog eens door inbrekers wordt lastiggevallen. Gelukkig is het een intelligent ventje, want door wat vernuftige uitvindingen lukt het de inbrekers niet om binnen te dringen. Het jongetje maakt namelijk zijn eigen Alarminstallatie. Dit doet hij door het neerleggen van knikkers, het elektrocuteren van water, noem het maar op. Hij weet dus prima de inbrekers buiten te houden. 

 

Helaas is in het echt geen enkel kind zo vindingrijk. Daarom ook dat we ze liever niet alleen thuis laten. Maar vanaf een bepaalde leeftijd willen we toch even van huis kunnen zijn, zonder er meteen een au pair voor in te hoeven huren. Hoe zorg je er dan voor dat je kind dan toch veilig blijft? 

 

Gelukkig is hiervoor een oplossing. Met Camera beveiliging weet je zeker dat je kind veilig is en niet met inbrekers te maken krijgt. Ten eerste schrikt het hebben van camera’s, de inbrekers af. Want ze weten dat als ze het wel zouden proberen, de kans een stuk groter zou zijn dat ze later opgepakt worden door de politie, dan als ze inbreken bij een huis waar geen camera’s hangen. Dit komt natuurlijk doordat ze duidelijk op beeld te zien zijn en zo makkelijk opgespoord en berecht kunnen worden. Ten tweede is het zo dat als zij het toch wel besluiten te proberen, jij meteen op je telefoon een live filmpje te zien krijgt en zo direct 112 kunt bellen en naar huis kan gaan.

 

Zo kan je toch veilig het huis verlaten zonder je kind, zonder dat je je constant zorgen loopt te maken. Zonder een genie in huis te hebben. 

 

https://www.groenewegendelft.nl/