Bakcreaties
Image default
Society / Relationships

Mijn ouders zijn 25 jaar getrouwd! Maar wat geef ik hun als cadeautje?!

Als enig kind van het gezin moest ik zelf een cadeau verzinnen voor mijn ouders die 25 jaar getrouwd waren. Ze gingen een groot feest geven in een zaal die ze hadden gehuurd en veel gasten zouden aanwezig zijn. Terwijl zij bezig waren met de locatie regelen, zat ik steeds te piekeren over een cadeau. Ik wist maar niet wat ik hun moest geven. Het enige wat ik wist was dat het speciaal moest zijn. Ga naar de website jilster.nl/25-jaar-getrouwd.

Ideeën voor een cadeautje voor mijn ouders die 25 jaar getrouwd zijn

Ik begon een brainstormsessie te houden voor een cadeau voor mijn ouders die 25 jaar getrouwd waren. Het cadeau moest iets zijn wat ze konden bewaren, of iets persoonlijks met allerlei herinneringen erin van hoe ze tot hun relatie kwamen. Na ongeveer een tijdje brainstormen kwam ik er nog steeds niet uit wat ik moest doen. Dus ging ik hulptroepen inschakelen, mijn tante en mijn nicht. Ik ging naar ze toe en vroeg of zij nog leuke ideeën hadden voor een persoonlijk cadeau. Mijn tante die wist niet zo snel iets uit haar hoofd, gelukkig had mijn nicht het antwoord. Ze zei dat er een website is waar je zelf een magazine in elkaar kan zetten. Ik vond dit een top idee en heb meteen de website doorgekregen en ging meteen kijken op de website. De naam van de website was Jilster.

Jilster

Op de website van Jilster kon ik een eigen magazine maken in een stijl die ik zelf kon ontwerpen. Dit was het meest geweldige cadeau wat ik kon maken voor mijn ouders! Dus ik ben meteen aan het werk gegaan om verschillende content te vinden voor in het magazine en ben ook meteen gaan ontwerpen. Na ongeveer een paar dagen had ik een prachtig magazine in elkaar gezet en kon ik deze laten drukken bij hun. Ik kreeg het magazine gelukkig op tijd binnen voor het grote feest van mijn ouders. Op het feest van mijn ouders was het eindelijk tijd om het cadeau te geven. Ze waren er dolgelukkig mee! Een beter cadeau hadden ze niet kunnen krijgen.

Wilt u ook een uniek cadeau voor iemand? Bekijk dan de website www.jilster.nl voor meer informatie.