Bakcreaties
Image default
Society / Relationships

Baby eerste jaar boek

Bewaar alle herinneringen van je baby

Het eerste jaar van een kindje is misschien wel het meest bijzondere jaar. Tijdens de zwangerschap lijkt het eeuwen te duren voordat de moeder eindelijk haar kleine baby in de armen kan sluiten. Hoe anders is het jaar dat daarop volgt. Mijlpalen volgen elkaar in rap tempo op en voor je het weet is de eerste verjaardag een feit. Herinneringen zijn dan het enige wat nog rest. Gelukkig is het mogelijk om die herinneringen heel dichtbij te houden.

Baby eerste jaar boek

Tal van prachtige boeken zijn gemaakt om alle herinneringen in te kunnen bewaren. Zo’n invulboek kun je kopen voor tijdens de zwangerschap, maar ook voor het hele eerste jaar na de bevalling. Ze zijn bij Studio Ins & Outs verkrijgbaar in verschillende thema’s en bieden genoeg ruimte voor foto’s, teksten en krantenknipsels. Het is bijvoorbeeld heel erg leuk om nieuwsberichten van de dag van de geboorte in te plakken in baby zijn of haar eerste jaar boek. Een ontzettend leuk cadeau voor de aanstaande moeder. Je kunt het geven na het verkondigen van het blijde nieuws dat ze zwanger is. Maar natuurlijk ook tijdens een babyshower of als kraamcadeau bij de geboorte.

Mijlpalen eerste jaar

Na de geboorte gaat de ontwikkeling van een baby razendsnel. In het eerste jaar groeit een kindje zelfs zo’n 25 centimeter. In het begin zal het nog veel slapen, maar hoe verder in de tijd hoe vaker het kindje wakker is. Dan gebeuren er allerlei belangrijke zaken. Borst- of flesvoeding verandert in vaste voeding en de eerste tandjes komen door. In de box zal het kindje gaan rollen en nog later proberen zich op te trekken tot staan. Vervolgens gaan ze kruipen en sommige kindjes lopen zelfs al voor hun eerste verjaardag. Het is een bijzondere tijd die je gewoon nooit wilt vergeten. Iedere (aanstaande) moeder zal dan ook ontzettend blij zijn met een baby eerste jaar boek. In een druk hectisch jaar is het heerlijk om een voorgedrukt boek te hebben waarin je alles op kunt schrijven. Een baby eerste jaar boek is een waardevol bezit waar later nog veel in gebladerd zal worden.