Bakcreaties
Image default
Society / Relationships

Huwelijkscadeau?

Mijn zus ging binnenkort trouwen, en ineens schoot het me te binnen: ik heb nog geen huwelijkscadeau (klik hier voor de website)! Het was de eerste bruiloft van mij, mijn oudere zus en jongere broer. Een speciaal evenement dus. Ik was echter een van de belangrijkste aspecten vergeten! Toen dat mij te binnen schoot ben ik als een gek online gaan zoeken naar het perfecte huwelijkscadeau. Je zus trouwt namelijk maar een keer voor het eerste. Het moest dus een huwelijkscadeau zijn waar ze echt blij mee zou zijn. Iets dat lang meegaat en leuke herinneringen opbrengt als je ernaar kijkt. Toen bedacht ik me wat ik mijn zus zou kunnen geven als huwelijkscadeau: een glossy.

Huwelijkscadeau gevonden

Ik had dus een goed huwelijkscadeau gevonden: een glossy. Met een glossy kun je veel kanten op, bovendien is het een erg persoonlijk huwelijkscadeau omdat je het grotendeels zelf in elkaar zet. Maar toen zat ik toch weer met een probleem. Ik wou eigenlijk de bruiloft in de glossy zelf beschrijven. De foto’s van het gelukkige paar erin verwerken en verhalen erin opschrijven die gingen over de bruiloft en hoe het gegaan was. Bij een huwelijkscadeau is het echter de bedoeling dat je die op de bruiloft zelf geeft, en niet achteraf. Daar kreeg ik wel een goed idee bij. Wat als ik nou deed alsof ik een huwelijkscadeau was vergeten, en mijn zus achteraf verras met een glossy over de bruiloft? Ze zou er zeker dolblij mee zijn, dus ik zette mijn plan in actie.

Het plan

Het eerste wat ik deed was erachter komen wie de bruidsfotograaf van de bruiloft zou zijn. Dat deed ik zo subtiel mogelijk. Zodra ik zijn contactgegevens kreeg, belde ik hem op om te vragen of hij mee kon helpen. Hij moest namelijk na de bruiloft doen alsof er iets mis was gegaan met de geheugenkaart van zijn toestel, waardoor alle foto’s kwijt waren. Op die manier kon ik dan de bruiloft foto’s bemachtigen en mijn zus extra verrassen met allerlei kiekjes die ze ook nog niet gezien had. Het was het perfecte idee voor een huwelijkscadeau, het enige wat me nog restte was wachten op die dag.