Bakcreaties
Image default
Society / Relationships

Op zoek naar een Mediator in Soest?

Bent u op zoek naar een mediator in Soest? Anniek Schuurs kan u helpen bij mediation en beschikt over de juiste juridische kennis en is gespecialiseerd op het financiële aspect. Als u Anniek inhuurt, kunt u rekenen op snelheid en creativiteit als het gaat om het vinden van een oplossing voor het probleem. Ga naar www.anniekschuursmediation.nl voor meer informatie.

Wat doet een mediator in Soest?

Een mediator is een onafhankelijk persoon die bemiddelt op een professionele manier om een juridisch probleem op te kunnen lossen. Een mediator zal nooit een standpunt innemen en ook niet bepalen welke partij ‘gelijk’ krijgt. Een mediator gaat altijd eerst gesprekken aan met beide partijen om iedere kant van het verhaal te horen. Deze gesprekken zijn volledig vertrouwd en dienen om u zelf bewust te maken van het probleem. Een mediator zorgt ervoor dat beide partijen samen tot een gepaste oplossing komen waar beide partijen iets aan hebben.

Belangrijke informatie voor het inhuren van een mediator in Soest

Als u een mediator inhuurt in Soest, dan zijn er een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. Allereerst is het belangrijk dat geen enkele partij gedwongen meedoet aan de mediation – iedere partij moet vrijwillig meedoen en open zijn naar de andere partijen én de mediator (in dit geval Anniek). Wanneer beide partijen vrijwillig meedoen aan de mediation, ziet men vaak dat deze partijen ook sneller gemotiveerd zijn om tot een oplossing te komen en nemen ook meer de gevoelens van de ander in gedachten. Een ander belangrijk punt is dat w’at er tijdens een mediation wordt besproken geheel vertrouwelijk is én blijft. Geheimen worden niet doorgespeelt waardoor iedere partij de ruimte krijgt om zijn of haar verhaal te kunnen doen zonder dat die zijn/of haar kansen tot een oplossing kan belemmeren.

Wanneer kan ik Anniek Schuurs inschakelen?

U kunt Anniek Schuurs inschakelen voor een (echt-)scheiding. Mediation is hierbij vaak belangrijk omdat men graag wilt dat de relaties niet nog moeizamer worden dan dat het misschien al was. Denk er bijvoorbeeld aan wanneer u kinderen heeft en u problemen heeft met wie de voogdij krijgt. Ook kunt u bij Anniek terecht voor arbeidsmediation of zakelijke mediation.