Bakcreaties
Image default
Society / Relationships

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen zijn nu een ware trend en iedere slimme juwelier heeft ze dan ook flink ingeslagen. Steeds vaker zijn jongeren op zoek naar vriendschapsringen. Het geld dat aan vriendschapsringen word uitgegeven ligt tussen de 10 en 500 euro. Er is dus flink geld te verdienen met vriendschapsringen.

Voor vrienden

Je raadt het al misschien wel. De vriendschapsringen worden vooral veel onder vrienden uitgewisseld. Hieraan wordt er flink geld besteed volgens de consumentenbond. Totale winst over vriendschapsringen ligt in de miljoenen. Alleen het bedrag dat per persoon besteedt word is vaak klein. Meestal word zo een 10 tot 80 euro besteed aan vriendschapsringen voor vrienden.

Voor vriend(in)

Waar hoge bedragen aan besteed worden zijn vriendschapsringen voor vriend of vriendin. Bedragen dat consumenten uitgeven liggen hierbij tussen de 80 en 500 euro. Dit is natuurlijk ook logisch want je vriendin of vriend heeft hogere verwachtingen en je kunt niet met vriendschapsringen van 10 euro komen aanzetten.

Beide doelgroepen

De juweliers en winkels pakken het natuurlijk heel slim aan en richten zich op beide doelgroepen. Zo verkopen ze verschillende soorten vriendschapsringen. De ene set moet liefde aantonen en de andere set vriendschap. Het is trouwens ook mogelijk om vriendschapsringen online te kopen want ze zijn nu al in honderden webshops verkrijgbaar.