Bakcreaties
Image default
Society / Relationships

Van knapperige bacon tot pittige kaassaus: online een unieke burger bestellen

De één houdt van het beste rundvlees, zonder al teveel opsmuk. De ander is gek op een pittige saus en bijvoorbeeld knapperige bacon of augurk. Zoveel mensen, zoveel smaken. Een goede hamburger sluit daar op aan en zorgt voor een persoonlijke favoriet.

Een hamburger bestellen en daarmee zorgen voor een snelle hap of een bevredigende maaltijd, bijvoorbeeld in combinatie met een salad on the side? Burgerme is de specialist in hamburgers naar ieders persoonlijke smaak. Iedere hamburger valt volledig naar wens aan te passen of uit te breiden, zodat er niets aan het toeval hoeft te worden overgelaten.

Hamburger naar eigen smaak

Een hamburger bestellen moet leiden tot de best mogelijke hamburger-ervaring. Daar hoort een eigen smaak bij, die hebben we immers allemaal. De mogelijkheid om iedere burger naar wens aan te passen zorgt ervoor dat het aan de smaak in ieder geval niet zal liggen. Het is mogelijk de verschillende burgers aan te passen en een eigen smaak te ontdekken of vanaf het begin af aan duidelijk te maken hoe die ideale burger eruit dient te zien. Het is mogelijk om online een smakelijke burger samen te stellen of die telefonisch te bestellen, uiteraard op basis van dezelfde mogelijkheden tot personalisatie.

Hoge kwaliteit hamburgers bestellen

Burgerme maakt bovendien standaard gebruik van 100% kwaliteit rundvlees. Een hamburger bestellen wordt daardoor heel eenvoudig, dankzij de garantie op een smakelijke burger van het beste vlees. Het is bovendien mogelijk de burger uit te breiden naar de Angus-Cross variant. Dat is een burger gemaakt van Black-Angus en pure Hereford runderrassen. Dat komt de smaak enorm ten goede, het resultaat is een unieke malse burger vol sappige smaak.

Een hamburger bestellen hoeft bovendien niet lang te duren, aangezien de bezorgers binnen 45 minuten aan de deur staan. Ze maken gebruik van handige isolerende tassen, waardoor de burger heerlijk warm aankomt en deze direct op tafel kan om daar de tanden in te zetten.

Salad on the side

Burgerme biedt je allereerst de mogelijkheid een hamburger te bestellen, al zijn er ook een aantal side-dishes beschikbaar. Het gaat dan bijvoorbeeld om de verschillende salads on the side. De salades zijn kraakvers, bijvoorbeeld met stukjes mango, walnoten of ingrediënten zoals de echte Parmiggiani Reggiano Parmezaan. De salades worden na de bestelling ter plaatse klaargemaakt, ze zijn ‘made to order’. Op die manier komen de pure smaken goed naar voren, net als bij de smakelijke burgers die je kunt bestellen.

Een hamburger bestellen en benieuwd hoe dat in z’n werk gaat?

  1. Voer je postcode in en vindt een burgerme filiaal (bekijk hier alle burgerme fillialen)
  2. Betaal veilig met iDEAL of contant aan de deur
  3. Binnen 45 minuten wordt jouw bestelling goed en warm bezorgd

 

http://www.burgerme.nl