Bakcreaties
Image default
Society / Relationships

Veel zon is de oorzaak van rimpels

Bij het ouder worden komen veel nadelen kijken. Helaas heeft dit ook gevolgen voor de huid van het lichaam, door de veroudering van de huid ontstaan er rimpels. Voor ieder persoon is het verschillend in welke mate er rimpels zullen ontstaan maar geen enkel persoon zal over de rimpels positief reageren. De veroudering als persoon maar ook van je huid kan je niet stoppen maar wel tegen gaan, je kan het zo lang mogelijk uitstellen.

Als je op het strand loopt tijdens de zomervakantie je iedereen genieten van de zon en proberen bruin te worden, in de winter is dit precies hetzelfde maar wordt er gebruik gemaakt van een zonnebank. Het bruin worden geeft een zorgelijke uitstraling, je geeft aandacht aan je lichaam. Helaas en wat veel mensen niet weten is dat de Uv-straling dat door de zon wordt geleverd zorgt voor een snellere veroudering van de huid. Het proces van de veroudering van de huid wordt daardoor versneld. Het is van essentieel belang dat je de huid goed beschermt en insmeert met verschillende middelen. Wat iedereen misschien wel weet maar roken is ook de oorzaak van een versnellend proces van de veroudering van de huid. Het roken zorgt voor afsterving van je huid. Het zuurstof dat door je lichaam loopt wordt door het roken geïnfecteerd met een belemmering in de bloedvaten. Dit resulteert voor een beschadiging aan de organen maar ook aan de huid.

Groente en fruit is een manier om de veroudering tegen te gaan, het bezit namelijk veel mineralen en vitamines dat nodig is voor het lichaam. Het heeft een positieve invloed om een gezonde huid. Toch kan het voorkomen dat je al snel over hangend ooglid beschikt, er is overtollig huid van de oogleden. Het gevolgd is dat je ogen zwaar aanvoelen en je sneller moe bent. Om dit tegen te gaan kan er een ingreep plaats vinden door een cosmetisch arts.

http://injectableklinieken.nl/nl/