Bakcreaties
Image default
Society / Relationships

Speelavond organiseren

Speelavond organiseren

Wil je een onvergetelijke speelavond organiseren voor je familie, vrienden of collega’s? Ben je van plan om de sfeer van Las Vegas naar jouw feestje te halen? Kies dan voor Mobiele spelen in Nederland

Diverse speeltafels op je gokavond

Deze partij beschikt over veertig schitterende speeltafels die al op meer dan 2000 evenementen voor veel sfeer en plezier hebben gezorgd. Daarnaast hebben wij voor jouw spelavond het perfecte decor. Wij kleden jouw locatie aan en toveren het om voor de sfeer die jij in gedachten hebt. Denk bijvoorbeeld aan thema’s als Las Vegas of James Bond. Om de avond écht speciaal te maken kan je ook kiezen voor een rode loper of een champagnetoren. Je gasten worden als echte VIP’s ontvangen en zullen jouw feest nooit meer vergeten.

Een speelavond organiseren met ervaren croupiers

Onze speeltafels komen altijd onder begeleiding van goed opgeleide en enthousiaste croupiers, die jouw en je gasten met veel plezier de spelregels van het spelen uitleggen. Meer dan 4000 tevreden klanten gingen u voor en wij kunnen uit ervaring garanderen dat de tafels vol zullen staan met jouw gasten. Wil jij een speelavond organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer info.