Bakcreaties
Image default
Society / Relationships

Mediator Limburg Buitengewoon Mediation

Buitengewoon Mediation kan u als mediator in Limburg bieden wat u nodig heeft in een mediator. Bent u op zoek naar een mediator in de buurt van Sittard-Geleen? Dan zit u bij Buitengewoon Mediation aan het goede adres. Wij zijn Chantal Gerardu en Miranda Möhlmann, en wij kunnen u helpen met uw problemen. We hebben ervaring in scheidingsmediation, oplossingsgericht conflict bemiddelen en nog veel meer gebieden die bemiddeling nodig hebben. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem een kijkje op onze website, daar staan een aantal gebieden waarin wij ervaring hebben in het bemiddelen van conflictsituaties. Wij zijn hier gekomen door voorgaande ervaringen met vrienden die hulp nodig hadden in het vredig afsluiten van hun scheiding. Bekijk deze mediator Limburg.

Mediator Limburg Buitengewoon Mediation vroeger

Voordat we waren begonnen met Buitengewoon Mediation als mediator in Limburg, hadden we vrienden die uit elkaar wilden gaan. Dat wat een van de eerste ervaringen van ons waar we konden zien hoe dichtbij haat en liefde konden liggen. Wat we ook zagen was een zoontje, die in al het geruzie bijna vergeten werd, en de destructieve gevolgen die de onrustige situatie voor hem zou hebben. Wij besloten om ze alle drie te helpen, door het gesprek aan te gaan en de vervelende periode zo kort en rustig mogelijk te laten verlopen. Dat was de betere oplossing voor alle partijen in deze situatie, en ondanks onze nabijheid met onze vrienden, lukte het toch om objectief te blijven en geen partij het gevoel te geven dat de ander voorgetrokken werd.

De knoop doorhakken

Een tweede ervaring was een zoon, die inmiddels al volwassen was, die boos werd op zijn ouders. Terwijl hij in het buitenland werkte, waren ze beiden op doktersbezoek geweest en hadden slecht nieuws gekregen. Echter, doordat ze zo beduusd waren door de schok, hadden ze weinig gevraagd aan de dokter. Hierdoor konden ze de zoon vrij weinig vertellen, terwijl hij wel vol met vragen en emoties zat. Hierna besloten we de knoop door te hakken. We zagen mensen met problemen en niemand die ze daar echt op een productieve manier kon helpen. We besloten om Buitengewoon Mediation op te richten, om mensen te helpen.