Bakcreaties
Image default
Society / Relationships

Boeken die een lach toveren op vrouwengezichten

In een goede bui en zin om flink te lachen? Kies er dan voor om een grappig boek uit te zoeken en hier helemaal in op te gaan tijdens het lezen. Er zijn vele grappige boeken die je meenemen in een (fantasie)verhaal die je nog blijer maken, of die je helpen uit je dipje te komen. Uit onderzoek is gebleken dat meer vrouwen genieten van een boek dan mannen. Mannen kruipen eerder voor de televisie. Vandaar hebben wij de grappigste boeken voor vrouwen geselecteerd, met natuurlijk leesplezier gegarandeerd.

Grappigste boeken

In de meest grappige boeken voor vrouwen staat humor centraal. Onderwerpen als ouder worden, stereotypes mannen en kinderen staan vaak centraal in de meest grappige boeken voor vrouwen. Populaire boeken die de meest brede glimlachen toveren op de meeste gezichten van vrouwen zijn bijvoorbeeld de avonturen van Bridget Jones. Dit is slechts een voorbeeld. Er zijn nog tientallen andere grappige verhalen.

Lezen? Ik heb geen tijd

Als je geen tijd hebt om te lezen, moet je hier tijd voor maken. Het blijkt dat lezen een therapeutische werking heeft. Zo kan het helpen om stress te verminderen, verbetert het je sociale vaardigheden en je concentratievermogen wordt vergroot. Kortom; je straalt niet alleen de volgende dag, je wordt er ook nog productiever van en je sociale vaardigheden en dus sociale contacten worden uitgebreid. De meeste mensen pakken hun boek er vlak voordat zij gaan slapen bij wanneer zij in bed liggen. Ook is de bank een populaire plek om een boek te pakken.