Bakcreaties
Image default
Society / Relationships

Jij? Jij hebt toch nog lang geen ooglift nodig?

De laatste tijd ben ik redelijk obsessief wat betreft het ondergaan van een ooglift. Hoe vaker ik in de spiegel kijk, hoe meer bedroefd ik word. Ik probeer mezelf de laatste maanden nog enigszins gerust te stellen door te bedenken dat ik al haast de 5 kruisjes aantik. En dat ik er best nog goed uitzie voor mijn leeftijd. Ik heb een redelijk gladde huid met weinig rimpels behalve rondom mijn ogen wat lachrimpels. Iets dat zelfs mijn dochter van haast 19 jaar onlangs nog opmerkte. Mijn voorhoofd is nog redelijk strak, zelfs als ik mijn wenkbrauwen omhoog trek, verschijnen er slechts enkele rimpels. Maar de laatste maanden merk ik steeds vaker dat ik meer mijn voorhoofdspieren gebruik om mijn ogen open te houden. Ze hangen echt meer dan enkele jaren geleden. Met een goede oogmake-up praat ik me zelf aan dat ik nog lang geen ooglift nodig heb.

Een ooglift als je oogleden over je wimperrand hangen

Als ik echter heel eerlijk en kritisch naar mezelf kijk, is die ooglift toch iets waar ik erg naar verlang. Ik wil er echt iets aan gaan doen. Met name als ik geen goede oogmake-up draag en mijn best doe om die voorhoofdspieren niet aan te trekken wil ik liever gisteren dan vandaag een ooglidcorrectie bij Ooglift. Jeetje. Dan geloof ik haast dat ik zelfs in aanmerking kom voor een vergoeding van mijn zorgverzekeraar omdat mijn bovenoogleden wel heel erg over mijn wimperrand hangen. Vervolgens kijk ik naar mijn vermoeide zelf. Gelukkig is dat nog niet iets dat anderen aan me vragen: ben je moe? Of opmerken dat ik er moe uitzie.

De Ooglift kliniek schept vertrouwen

Een ooglift op dit moment zou daarom erg welkom zijn omdat het blijkbaar toch nog niet zo erg is dat anderen het me al gaan aanraden. In mijn online zoektocht kwam ik in aanraking met de Ooglift kliniek in Maarssen, gemeente Utrecht. Wel een aardig eindje van mij vandaan. Maar de recensies én de reviews die ik heb kunnen vinden, waren zo goed als allemaal positief. Vaak is het toch anders. Want een negatieve ervaring wordt 9 keer vaker doorverteld dan een goede ervaring. En met meer dan 19.000 behandelingen heeft de Ooglift kliniek wat mij betreft zeker mijn vertrouwen gewonnen. Mijn intake was zonder meer hoopvol en zeer vertrouwenwekkend. Ik heb er zin in om iedereen met een frisse open blik tegemoet te treden.